菁师联盟·2024届10月质量监测考试英语答案,目前2024届金学导航答案网已经汇总了菁师联盟·2024届10月质量监测考试英语答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

三步一体高效训练vacations during major holidays due to children's school schedules.Parents are at work only out of financial needs.Why would anyone want to leave their children behind andcome to the workplace if they didn't have to?Actually,a lot of people do.Caring for children is a wonderfulexperience,but everyone needs a break.Many parents may still be interested in their field of work,findingwork interesting.Money is nice,but it's certainly not the only reason that parents are there.11.Why do some young people ask for a four-day work schedule?A.To see their working parents.B.To return to school part time.C.To spend more time at home.D.To make an appointment with doctors.12.What does the author think of parents'attitude towards their work?A.They are flexible with their work.B.They believe their work is unique.C.They show confidence in their work.D.They are rather devoted and focused.13.Which of the following can replace the underlined part "the singletons"in paragraph 4?A.Parents.B.Good team members.C.The unmarried.D.Hard-working people.14.What is the text mainly about?A.Unreasonable opinions about working parents.B.The great pressure that working parents suffer.C.The contributions that working parents make.D.The profession working parents are interested in.【答案与解析】本文指出为人父母很难,而职场上对父母的偏见让情况变得更糟。11.B第2段第2句指出,一些20多岁的年轻人要求四天工作制是为了回学校再学习。12.D根据第3段可知,有证据表明,职场父母比许多其他员工更敬业。13.C根据语境可知,父母需要在5点离开办公室或不能在9点之前上班,大多数人认为这需要团队中的单身人士来弥补。由此推知singletons的意思是“没有结婚的人”。14.A文章第1段为主题段落,该段指出,为人父母很难。对职场父母的偏见只会让情况变得更糟。下文逐条讲述了人们对职场父母的不合理的看法。由此可知这篇文章主要讲了人们对职场父母的偏见。三、七选五(共5小题;每小题4分,满分20分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。In 2015,motorcyclist Robert Jan kicked off a three-month solo()ride from the Netherlands to In-dia15 One day when he was watching a TV show about a man documenting his travels across countries,Robert decided he wanted to do something similar.About a decade later,he got his driver's license.16Two years after that,Robert began a solo motorcycle trip from his home in the Netherlands to India.Robert,who is today a30-year-old graphic designer(平面设计师),began planning the trip in September2014,shortly after his graduation from Willem de Kooning Academy.17 He secured the necessary paper-work,got cash,and supported the adventure through a graphic design job.He and his blue motorcyclewhich he nicknamed Perry-took off in late August of 2015.18 He met fellow travelers along the way and slept outside,all the while writing about his experi-ences on his blog,Going Eastwards.But the adventure also came with its challenges.Sometimes,he would go miles without spotting a23新教材老高考·ZC·英语一BSD一选择性必修第二册一QG