{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">

炎德英才大联考雅礼中学2024届高三2024届高三月考试卷四英语

炎德英才大联考雅礼中学2024届高三2024届高三月考试卷四英语,目前2024届金学导航答案网已经汇总了炎德英才大联考雅礼中学2024届高三2024届高三月考试卷四英语的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、炎德英才雅礼中学2024高三月考四英语
    2、炎德英才大联考雅礼中学2024高三月考试卷四
Birdsong HideawayIt's an ideal place for couples,families or friends to get together and enjoy Byron Bay.Wake upto a chorus of birds in the morning,just in time to have a coffee with friends in the privacy of thelarge verandah(露台餐厅).The Village GlampingThis beautiful luxurious glamping (space is located just 5 minutes from the heart of ByronBay.This space is perfect for those wanting to experience the uniqueness of Byron Bay,from thebreathtaking views on the lighthouse walk to the crystal clear waters at Wategos Beach.Emperor GlampingThe Emperor Bell Tent sits on its own raised deck overlooking the tree-lined valley beyond.It'sonly a 9 minutes drive to the local shops.Perfect to lie in bed and watch the sunrise or sit out on thedeck beneath the milky way at night.21.Which feature is unique to Birdsong Ilideaway?A.It is convenient to the bay.B.It is perfect for family gathering.C.It possesses forest views.D.It offers camping experience.22.Which accommodation best suits people who put indoor equipment in the first place?A.Modern Eco Cabin.B.Birdsong Hideaway.C.The Village Clamping.D.Emperor Clamping.23.What is probably the major reason for travelers to choose the four accommodations?A.Eco-friendliness.B.Uniqueness.C.Convenience.D.Cost-effectiveness.BLike many teenagers,I was once troubled by anxiety and dissatisfaction-feelings that myparents often met with puzzlement rather than sympathy.They were already in their 50s,and havinggrown up in postwar Brilain,they struggled to understand the sources of my discontentment."The problem with your generation is that you always desire to be happy."my mother oncesaid.T was puzzled.Surely happiness was the purpose of living,and we should spare no efforts toachieve it al every opportunity.I simply wasn't prepared to accept my unhappiness as something thatwas beyond my control.英语试题第4页(共12页)
本文标签: