炎德英才大联考雅礼中学2024届高三2024届高三月考试卷四英语,目前2024届金学导航答案网已经汇总了炎德英才大联考雅礼中学2024届高三2024届高三月考试卷四英语的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
本文从以下几个角度介绍。
1、炎德英才雅礼中学2024高三月考四英语
2、炎德英才大联考雅礼中学2024高三月考试卷四

第OEnvironmental protectionme4 od圆●Carbon reduction●Sustainable diets0e·pvode"nbni,dwpmo0●Green homes3g为b4nns动0n0育生)omtbrelaWatch againbinYour ticket to Creating a Sustainable Future gives you the chance to re-watch your favor-forite sessions and catch up on talks that you missed for up to 6 months.Booking infermation:This online event will run from 10:00-17:00 on Sept 25.Access to a recording of theThetalks will be available to ticket holders for the 6 months following the live event.on hA ticket costs 15.You'll receive an email with a link to access the event platform im-8howmediately after you buy one;please note that each link is unique and shouldn't be shared.21.What can people most probably learn from the event?A.Eco-friendly lifestyles.QciseB.Scientific gardening skills.全国C.The development of farming.nodlid T uodA.AD.Different attitudes to global warming.noilhid e ruodA22.What will ticket holders have a chance to do?·山oo地ah4d平,1A.Pay a visit to some green homes.blow nogexiodur bigst a baont sWAB.Talk with the speakers face to face.sbs13g6ha3ota08es目C.Have their confusion cleared online.D.Interview some scientists and thinkers.23.How long will the event last?A.Seven hours.B.A week.C.A month.D.Six months.荡BCity children who have daily exposure to woodland have better cognitive devel-opment and a lower risk of emotional and behavioral problems.Researchers studied 3,568 adolescents aged 9 to 15 at 31 schools across London over four全国100所名校最新高考模拟示苑卷第2页(共12页)【22·(新高考)ZX·MN·英语(三)·G DONG)
本文标签: