{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">

炎德英才大联考雅礼中学2024届高三2024届高三月考试卷四英语

炎德英才大联考雅礼中学2024届高三2024届高三月考试卷四英语,目前2024届金学导航答案网已经汇总了炎德英才大联考雅礼中学2024届高三2024届高三月考试卷四英语的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、炎德英才雅礼中学2024高三月考四英语
    2、炎德英才大联考雅礼中学2024高三月考试卷四
第二节(满分25分)阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。As an old saying goes,we make a living by what we get,but make a life by what wegive.I truly believe that a job is definitely not a job if you love what you are doing.Manyyears ago.I worked in an employment and insurance office,which helps people find jobs,apply for employment and insurance,and return to school for training.What could be morerewarding than to help someone find a job or change their career?I have always said that people are at their worst when they are unemployed or sick.Imust admit that some days were challenging.But I have one amazing story that I would liketo share.One day,a lady came to the office with a dream to become a registered nurse.Accordingto my client,her family did not approve.She was a mother with young children,and herhusband had returned to school for training.It was not economically practical for her toreturn to school.It was clear that this lady had a passion for the nursing profession,so I encouraged herto realize her dream.I equipped her with the information necessary to apply for nursingschool,and she left the office.She went on her way,and I never knew whether she followedher dream or not.Many years later,I was diagnosed()with cancer of the stomach and was admitted tothe hospital for an operation.I must admit I was scared.My mother had died of cancer at ageforty.I had a husband and two beautiful children.I was only forty-eight years old.Thesurgery was successful.It was,however,very painful.Days flew smoothly as I recoveredfrom the pain.注意:1.续写词数应为150词左右;2.请按如下格式作答。But one night the pain began growing stronger."You never know what impact your encouraging words had on me."the nurse said.高三英语试题第10页(共10页)
本文标签: