炎德英才大联考·长沙市一中2024届高三月考试卷(三)2英语答案,目前2024届金学导航答案网已经汇总了炎德英才大联考·长沙市一中2024届高三月考试卷(三)2英语答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
2英语答案)
第二节(满分25分)阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头续写两段,使之构成一篇完整的短文。Three months later was the Middle School Championship Baseball Game of the springseason!The winners would all get trophies ()Jonas was determined to bring home atrophy to put on his shelf for he had never won one before.He insisted on practicing in the stadium with friends every day.Day in and day out,thegloves became worn-out.Jonas thought,"I want a pair of new baseball gloves for betterpractice!"Jonas passed by a store and saw a pair of delicate gloves,which cost thirty-five dollars.But when Jonas asked for the new baseball gloves,his mother only sighed."Your birthday isn'tuntil July,"she said."If you want the gloves sooner than that,you will have to buy it yourself.If you want something,earn it by yourself."Jonas thought hard.He was too young to drive to work like Dad,and he couldn't turn hisbedroom into an office to work at home like Mom.He went to his favorite thinking spot to lookat the bird feeder in his back yard.As Jonas was thinking about getting a job,it began to snow.At first there were only a fewflakes(雪花),but soon the ground turned white."I know!"cried Jonas."I'll shovel (the sidewalks on snow days.If I'm fast,I can do alot of houses and make a lot of money.So Jonas put on his warmest sweater and fastened the button of his winter coat.He alsoadded scarf,gloves and a hat.Then he went into the garage to grab a shovel.Jonas started next door.He rang the bell and asked Mr.Travers if he would like hissidewalks shoveled."Yes,"said Mr.Travers."But you should wait until it stops snowing beforeyou start or you will have to do it twice.""I'll be back!"said Jonas.He went around the block to see who would like their walksshoveled after the storm.He had eight customers by the time he got back to his own house.注意:(1)所续写短文的词数应为150左右:(2)请按如下格式作答。When it stopped snowing,Jonas grabbed his shovel and got to work.Tired but happy,Jonas looked at the forty dollars earned from his work.高三英语第10页共10页
本文标签: