{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">

全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1,目前2024届金学导航答案网已经汇总了全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2024
    2、2023-2024全国一百所名校最新高考冲刺卷英语
    3、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一
    4、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷答案英语
    5、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语三答案
    6、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷21ccj英语
    7、2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
    8、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
    9、全国100所名校最新高考冲刺卷英语一2024
    10、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一答案
阅震别短文,以每小题所给的A、R、C、D四个进项中选出最佳选项」围.阅读理解(共20小题,每小题2分,满分40分)A主编:a心T not ood at sport.ooho年持候结明hAr frst.Isarred to plag football but I didn't make it beeause I couldn'f runfas MyThen I tried basketb was interested in basketbalh problersIdidn't play it very well.I gave up basketball after a few monthsyd.He began to teach me ping pong when went to ihe midalls schoolMost people thought it was fun to play ping pong,but I hated it.I had to pick the ball up from time to time.It wasba But I really dont to pnymkinds of sprsdoe Tommy talk about in the passage?B.Three.C.Four.D.Five.droFrom the passage,we can infer(推断)thatA.Two.A.Tommy's mother is good at sportsraiB Tommy is learning to play football at the moment(庄C Tommy's father taught him to play basketballD.Tommy may give up volleyball in the endWhat does the psae minly tell ushigA.Tommy's sports life.B.Tommy's family.D.Tommy's school life.C.Tommy's friends.BinTheronee(h ent to Indi n hs aypeople didn'have plane orter vehiclesfar(支适r)其ike t we haveow.theereiaoHe ha ever been to Indbortthere he o fruit Idia,h d plentyo rits tosll,but most of mwereofethey ouny becaus ofheter tation Then the masterkofInseme ve red,long fruit.And it was the cheapest in the shop.etheruteinguthe ate sme of the frut,heft hismouthhisc cmerd And he began tocourrbly.He jumped upand own,saygAh!Ah!heitm pope ho were ookinga hm said,You'mThose are chilies(謙椒).You can't eat so many.”"No,I can't stop!I paid for them.And I'll eat them.It's my money."Maybe you think the master was stupid.But sometimes we do such things in our daily life.So,even if youmay lose something,let it go and move on.That will be better than continuing to lose.9.Most of the fruits there wereA.cheapB.expensive60.Which of the following is right?C.freshD.deliciousA.The master had been to India twice.B.In India,people had few fruits to sell.C.The master enjoyed eating the fruit he bought.D.The fruit which the master bought was the cheapest in the shop.1 We cn iner from the passage that the master wsA.stupidB.clever62.What can we learn from the textC.kindD.helpfulA.We should keep on doing something even though it may be wrong.B.The master should eat those chilies because they cost him much money.C.We should let something wrong go even if we may lose something.D.The chilies are helpful for our health.Walking is the most studied form of exercise.Let's look at the good points of walking.Ce thatca do If youcan't your body ispan,usually you0imteyr tosetistisgoryourbody treduce yofthelp keep your bd healthy by reduingsun your bdhep)many kinds of illnesses.What's more,it can cheer you up!gwakingisthat you can talkhile you're doing it Ifrninot be able to taWalking isa light activity,so you can easily talk while you do Walk withdog,a friend or your family.You can talk about your day or get something off your mind.You can also enjoybeuty of nature or listen to some music as you walk,letting your worries go!there and get walking!Put on a pair of comfortable shoes and walk a few minutes every day.It's especiallytoget your body prepared and your mind clear,or after meals to help with digestion6英语中考导航总复习·模拟·冲刺卷(三)第4页,共6页
本文标签: