{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">

全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1,目前2024届金学导航答案网已经汇总了全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2024
    2、2023-2024全国一百所名校最新高考冲刺卷英语
    3、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一
    4、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷答案英语
    5、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语三答案
    6、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷21ccj英语
    7、2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
    8、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
    9、全国100所名校最新高考冲刺卷英语一2024
    10、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一答案
请听第五组对话,回答第16至18题。M:You are lucky!W:Why do you say so?M:You always get good marks.But I don't,though I study hard.W:I'm not lucky.For me,good habits are important.I always do three things.M:Come on!Please tell me!W:First,study in a quiet place.M:I study in my bedroom.It's quietW:Second,have a clear desk!M:Oh,there are lots of papers,books and pens on my desk.What's the third?W:Have breaks.I always study for 40 minutes,then have a break for five minutes.M:I often study for two hours without stopping.W:That's not good.It's important to get up and relax.Question No.16.What may the boy think of himself?Question No.17.Why can the girl get good marks?Question No.18.Which thing has the boy done?第四题:听短文和问题,选择正确答案。下面你将听到两篇短文和七个问题,短文和问题读两遍。请你听完短文和问题的第二遍朗读后,根据所听内容,从各小题所给出的A、B、C三个选项中,选出正确答案。请听第一篇短文,回答第19至21题。Welcome to Science and Technology Museum.Before we start,please allow me to make a short introduction of the museum.Thereare four floors for the museum.On the ground floor,you will see Ancient Technology.On the first floor,you can see Modern Technology.On the second floor is Space Technology.The top floor is for Medical Technology.In this museum,pets and food are not allowed inBesides,we don't allow photo taking in the whole museum.If you have any questions,please feel free to ask me.The most important:Please follow closely after me and be always with your classmates.Thank you!Question No.19.What is probably the speaker's job?Question No.20.What is on the first floor?Question No.21.What are the visitors allowed to do?请听第二篇短文,回答第22至25题。Welcome to English in a Minute.Now,what would you think if you heard this saying:"Actions speak louder than words"?If you are just beginning to learn English,this might not make sense.Let's listen to the conversation and see if we can find out whatthis saying means.W:You keep saying that you'll help me.M:I am going to help you.Really,I am.You just have to wait a little while.W:Well,we'll just wait and see.Actions speak louder than words.It sounds like the woman needs to see action instead of words.And that's exactly what this saying means."Actions speak louder thanwords"means what you do is more important than what you say.And if you say you are going to do something,then you need to do it.This is a common sentence.But it does have a strong meaning,especially in American business,where results are important.And that's English in a Minute.Question No.22.What is the speaker trying to do?Question No.23.What does the man in the conversation promise to do?Question No.24.What does the saying want to show?Question No.25.What do American businessmen pay more attention to?第五题:听短文填空。下面你将听到一篇短文,短文读两遍。请你听完短文的第二遍朗读后,根据短文的内容和提示,在信息表中相应的横线上填入所缺信息。Alan is popular at a high school.He is a 34-year-old chemistry teacher.He uses special ways to make his classes interesting.WhenAlan was a student,he found chemistry classes really boring.So he guesses that his students may think the same way.With the help of somefriends,Alan often writes one-minute songs for his students to learn and remember things.He also organizes some interesting classroomactivities.It makes his students so happy that they learn chemistry easily.Because of these special ways,his students are becoming moreand more interested in chemistry.英语模拟试卷(七)第2页(共3页)
本文标签: