{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">

炎德英才大联考雅礼中学2024届高三2024届高三月考试卷四英语

炎德英才大联考雅礼中学2024届高三2024届高三月考试卷四英语,目前2024届金学导航答案网已经汇总了炎德英才大联考雅礼中学2024届高三2024届高三月考试卷四英语的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、炎德英才雅礼中学2024高三月考四英语
    2、炎德英才大联考雅礼中学2024高三月考试卷四
29.What was the Postal Service's main business in the 18504A.Goods transportationB.Letter delivery.第二节(共5小C.Newspaper subscriptions.D.Parcel serviees,根据短文内容Whystheo Service to deliver their goo选项。A.The private companies often charge terribly high rates.B.The online-shoppers cannot receive their parcels on time,Have an objeC.The Postal Service usualaves parces in the loca post officesWhen you'reD.TheUis originaly designed for non-commereial home delivery.at hand and moti31.What is the best title for the text?different.CreateA.The Problems of the US PostaT ServiceIn order toB.The Postal Services Roles in the US Historytrack your physiC.A Brie History of the US Postal Servicehave spent workD.The Main Functions of the US Postal Service38fun(fwnsDResearch stAsaieisbderstdbe that has onne foreing gravity.actually help yoTechnically speakingnr the Karman Line ata altitude ofprograms thatconsidered a satellite in space.track your scorHowever,a satelliteneeds to be going astat east 8km a second toavoid falling bacTeam up wdown to the earth immediatey.Ifasatelite is traveling fast eough,it will constantlyfGetting ato increase ph☆toward the ball-shapedthIt means that the satellite will fall around the earth insteadcrashing back on the surface.friend or famiHere are several accepted orbits around the earth.One is called low-earthorbit,whicAdd an elextends from about 160 to 2,000km.This is the orbit where the International Space Statior40and the Chinese Space Station orbit and where the spaceships usually do their work.In factto take photoall human missions,except for the Apollo and Chang'e flights to the moon,took place in thirecord in a tra33orbit.Most satellites also work in this orbit.A.Compete aGeosynchronous(与地球同步的)orbit is the best spot for communication satellites to useB.Play againshowever.This is an orbit above the earth's equator()at an altitude of 35,786km.At thiC.People lovaltitude,the rate of“fal”around the earth is about the same as the earth's rotation(自转),whicD.If exerciseallows the satellite to stay above the same spot on the earth almost constantly.The satellitE.In a groupthus keeps permanent connections with towers on the ground and allows for reliable communicationF.If your goWhile some satellites are best used around the equator,others are better suited to morG.Aim to wpolar orbits.Examples of polar-orbiting satellites include weather satellites,resouro第三部分satellites and military satellites.Polar-orbiting satellites are necessary because they can hel第一节(共scientists compare images from the same season over several years and monitor changes over time.阅读下132.What keeps a satellite from falling to the earth?佳选项。A.Its rotation.B.Its orbit.C.Its speed.D.Its height.Driving33.What can we say about the Chinese Space Station?stones in theA.It can be considered a satellite.B.It is below the Karman Line.C.It is circling the earth at 7km/s.D.It has escaped the force of gravity.your view.A34.Which satellites are more suitable for Geosynchronous orbit?I saw ababy deer lyA.Weather satellites.B.Military satellites.C.Resource satellites.D.Communication satellites.heart-breaki35.What is the advantage of a polar-orbiting satellite?mountains tcurve(拐弯A.Gathering necessary equator data.B.Comparing seasonal changes.C.Providing precise weather forecast.D Providing better telephone signals.down,more2O23/1©3112:16【高三10月联考·英语第5页(共8页)】
本文标签: