{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">

炎德英才大联考·长沙市一中2024届高三月考试卷(二)2英语答案

炎德英才大联考·长沙市一中2024届高三月考试卷(二)2英语答案,目前2024届金学导航答案网已经汇总了炎德英才大联考·长沙市一中2024届高三月考试卷(二)2英语答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

pense(提心吊胆). As the clouds gathered,and the darkness increased,the fa- ther and neighbors with fears went across the woods in all direc- tions and raised loud shouts to attract the attention of the child. But their search was in vain.They could find no trace of the wanderer and as they stood under the branches of the tall trees and listened,they wished they might hear his weak voice.How- ever,no sound was brought to their ears,but the strong wind as it swept through the thick branches of the forest. The gathering clouds threatened an approaching storm,and the deep darkness of the night had already enveloped them.It was difficult to imagine what were the feelings of that father.And who could imagine how deep the worry which filled the heart of
本文标签: