[超级全能生]名校交流2025届高三第一次联考(5013C)英语答案,目前2024届金学导航答案网已经汇总了[超级全能生]名校交流2025届高三第一次联考(5013C)英语答案的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。
本文从以下几个角度介绍。
1、2023-2024年下期高三名校联考(五)英语
2、2024年名校联盟优质校高三大联考英语答案
3、名校联考2023-2024学年度高三第五次
4、名校大联考2023-2024学年度高三第二次联考英语
5、名校大联考2023-2024高三第五次联考英语
6、名校大联考2023-2024学年度高三第二次联考英语
7、2024年名校联盟优质校高三大联考试卷答案
8、2023-2024全国新高考联考名师能力提升卷英语答案
9、2023-2024名校达标全能卷答案
10、2023-2024名校达标全能卷答案五年级下册
英语答案)
One possible version:Suddenly,I heard Aditya's voice,"Why were youcrying over a tennis match?""I worked very hardthroughout the year.But I wasn't able to score asingle point against you,"I admitted.Adityastruggled to control a laugh before adopting aserious tone,"You can't.No one here can.I'm atennis genius."His words ignited a fiercedetermination within me."I will defeat you,Aditya,"I declared firmly.gIt was Aditya's serving this time.If anyone knewAditya's game most,it was me.I'd never missedany of his matches.His serves were strong,but hemostly went for the back corners of the court.Ipositioned myself in the right place and managedto put the ball into his court.This time I didn'tfocus on Aditya,and I focused only on the ball.Aditya finally made a mistake and I scored a point."A point.That's a start,"I smiled,as the crowderupted in cheers.详见答案解析页。。9
本文标签: