{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

">

赤峰市高三年级11·20模拟考试试题英语试题

赤峰市高三年级11·20模拟考试试题英语试题,目前2024届金学导航答案网已经汇总了赤峰市高三年级11·20模拟考试试题英语试题的各科答案和试卷,获取更多{{papers_name}}答案解析,请在关注本站。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2023-2024赤峰市高三1.30模拟考试试题英语
    2、赤峰市2024高三4.20模拟考试英语答案
    3、赤峰市高三模拟考试2024 420
    4、赤峰市高三模拟考试2024
    5、赤峰市高三期末考试2024.1
    6、赤峰高三4.20英语2024
    7、2023-2024赤峰市高三4.20模拟考试试题
    8、2023-2024赤峰市高三5.20模拟考试试题
    9、2023-2024内蒙古赤峰市高三1.30模拟考试试题
    10、2023-2024赤峰市高三1.30模拟考试成绩
M: I'm curious. How did you end up as an adviser here?(15)W: Oh! Well, I went on my own study abroad trip to Ireland during college and loved every second of it.As a result, I wanted to help others who have that same experience at least once in theirlives.(15)M: Ah, that's cool. Did you ever get homesick while abroad?W: Of course! But it's a small price to pay for a life-changing experience.(l6) There’s a saying thatsums it up quite nicely. In order to truly gain anything meaningful, something must be givenup.(16)(Text 10)Nowadays, balloons are made from plastic and filled with gases, to make them rise into the air.Balloons have been used in many ways, for example, in science and in art. They were also used asflying machines before aeroplanes were invented. A very big balloon made of special material wasfilled with a large amount of hot air. The air was heated by fire underneath and a large basket wasattached to carry passengers. This form of transport became known as a hot-air balloon. The firstpassengers traveled in a hot-air balloon in 1783.(17) The following year, in June 1784, the secondhot-air balloon flight was named after the French Queen. It took off in front of the Kings of Franceand Sweden and traveled 52 kilometers in forty-five minutes. This flight was much faster than thefirst, but ended early because of bad weather.(18) In the 195Os, an American inventorredesigned the balloon and hot-air ballooning has become a popular sport since then.(19)Hot-air balloon rides have become tourist attractions and there are even festivals to celebrate them.The largest European festival is in Bristol, England. It lasts for four days and is regularlyattended by around half a million people each year.(20)高二英语学科答案第5页(共5页)
本文标签: