炎德英才大联考·长沙市一中2024届高三月考试卷(五)5英语答案
英语A参考答案及解析W:Hello.I would like to sign my family up for some run-students and tutors together online.They don't need toning programs.be in th...
英语A参考答案及解析W:Hello.I would like to sign my family up for some run-students and tutors together online.They don't need toning programs.be in th...
答案特征:高寒草甸退化越严重,牧草的地上生物量越少, 狼毒的地上生物量越多;杂草在重度退化草甸中生物量显著减少。 (4分)建议:重度退化草甸实行禁牧,减轻...
In some临开发区同盛中芝一For her 85th birthday,I gave my mother an iPad.She'd never used a computer.She had aectronictrying relationship with her TV r...
M:No,it's last year's model.She's studying French now.Last year she studiedW:How much did you pay?typing and sewing.I think she just enjoys going toM:...
M:I think I saw another statue of him in the park.It was beautiful!W:That wasn't a statue of Paulo Pimentez you saw in the park.There are a lot of sta...
M:OK.Can you tell me a little more?What type of hotels?W:Well,a chain of four-and five-star hotels.We're based in Switzerland,but on your website you...
2021一-2022下学期线上居家测试第一部分听力1.B2.A3.B4C5.B6.A7.B8.A9.C10.A11C12.A13.C14.C15.B16.A17.C18.B19.B20.C第二部分阅读理解21.A22.C23.B24.D25.C26.D...
(O28.What does the author say about Pinnacles(D)32.What does the underlined word "inquisitive"第二部National Park in the first paragraph?A.It is an ol...
PricesMembersNon-membersAdults$7$8Children (3-12 yrs)$5$6Children (2 and under)FreeFree10-visit pass$50$60Accessibility at the garden:Service animals...
听第10段材料,回答第17至20题。B17.How tall is the Burj Khalifa?A.304 meters tall.B.828 meters tall.C.162 meters tall.18.When was the Burj Khalifa offi...
ny of关设闲热voic语第40期(2022-2023)选择性必修三Unit5同步评估兰外研新数材3(2022第二节(共5小题:每小题2.5分,满分12.5分)I families阅读下面炳文,从短...
Keep an eye on your watch with heart rate,blood pressure and sleep monitoring capaWhancr Seeminder for medicine andntsA.1nd.to4.nd useBluetohoyohoneWh...
词汇积累:benefit n.益处,优势suffering n.痛苦48.C考查名词辨析。【解析】根据上文中的“I saw severalpursue v.追求,致力于gray-haired people seemingly en...
第一节听句子选(A)1.AB听力材料择图片既0民蹑W:This actor has a small nose.M:Yes,but his eyes are big.器c爱B.Ag(B5.Ac.g听第2段对话,回答第12-13小题。①听...
want to come up with an answer and try to hide behind the book. But now,we love it.” The students'optimism is infectious.But there are road- blocks to...
(Text 3) W:David,I'm in the fruit store around the corner and it's raining hard.Can you bring me an umbrella? M:Sorry,Lucy.I'm not at home.I'm buying...
32.How does the author introduce the topic of the text? A.By playing a live scene in a lab. B.By introducing the background of the study. C.By picturi...
(Text 3) W:Hello,John.How are you feeling now?Somebody said you've been sick. M:They must have had confused me with my brother.He has been sick all we...
W:No.This time the concert was over in an hour and a half. (Text 6) W:What do you find hardest in learning English? M:I find listening really hard.Som...
B.Brother and sister. C.Husband and wife, 听第8段材料,回答第11至13题。 11.What does the book tell people to do? A.Change others. B.Accept yourself. C...
His 47 barbershop simply couldn't pay enough rent and the landlord had 48 another roomer,one who wouldn't be 49 animals outside. Manuela's eyes began...
【答案】l.if/whether/why2.are concerned 3,had taught 4.gradually 5.(should)be built 6.whose 7.will leave is leaving 8.on 9.frightened 10.Judging
24.What can be inferred from the text? A.Denis Rose has studied the 25-meter channel before. B.The fire has destroyed the previously hidden landscape....
company had 47 、 half of its market value and morale(士气) was at an all-time low.He 48 fixing that by doing some sim- ple things that are probably n...
答案: One possible version: Dear Merry, I'm writing to inform you that my school's volleyball team is recruiting new players.Volleyball is very popul...
They found that access to coastal environments can improve mental health.Though that may be true for humans in general, the effect found in this study...